Магазини за дрехи

магазини за дрехи

Това са новите предложения за добрите магазини за дрехи в град София. Пазаруването с часове може понякога да бъде много отегчително.

За това ние ще се опитаме да ви предоставим кратка информация за нокои, според нас добри магазини за дрехи.

За да бъдем максимално обективни ще извадим списък за магазини за дрехи, които продават както мъжки, така и дамски дрехи. Не искаме да дискриминираме потребителите си, все пак! Без да губим много време, преминаваме директно към списъка, който се надяваме да задоволи нуждата ви от информация за магазини за дрехи.

Магазин за дрехи CALLIOPE – CALLIOPE се ражда през 2005г. като веднага се превръща в готова и способна да задоволява една широка група от клиенти между 25 и 50 години. Продуктите на CALLIOPE са предназначен както за дамската така и за мъжката аудитория.

магазини за дрехи Calliope

Развитието на CALLIOPE се изразява в много бързо завладяване на модните пазари  не само в Италия, но и в държави като Украйна, Малта, Молдова, Кипър, Корея, Полша, Чехия, Македония, Сърбия,  Румъния, Филипини,  Армения и дори големи и много претенциозни пазари като Русия и др. В България тя се появява през 2006г. с първия си магазин в Mall of Sofia. За да продължи развитеието си  CALLIOPE открива през 2008 втория  си магазин за дрехи и то в Стара Загора.

С няколко думи  CALLIOPE е – млада, развиваща се, разширяваща се и креативна марка, за която единственият сремеж е да задоволи модните вкусове на всяка жена и на всеки мъж.

Сега след и второто предложение за магазини за дрехи. И това е:

Магазин за дрехи CAPASCA – Capasca e създадена каро марка в края на 2003 г. от екип млади професионалисти на възраст от около 30 години. Те заедно се обединяват около идеята за създаването на лайф-стайл марка, която да предлага хай-енд креативност и качество на абсолютно достъпни цени.

магазини за дрехи Capasca

Време е да вдигнем булото над марката и да съобщим, че собственици са Марин Кожухаров (бивш бранд мениджър на Batti Baleno) и Магдалена Малеева (бивша №4 в световния тенис).

Първият си от многото магазини за дрехи Capasca отворят Септември 2004г. Тогава те чрез своите дрехи представят вижданията на креативния екип за модерно място за пазаруване. В центъра на може би най-престижната търговска улица в София на 3 нива са изложени както мъжка, така и дамска колекции, обувки и чанти, луксозно спално бельо и аксесоари за дома.

Capasca Group е съставена от две фирми – Capasca SARL със седалище в Париж и Капаска ООД със седалище в София. Всички облекла се изработват в двата собствени завода на марката, в София и в Бяла Слатина.

В момента за Capasca Group работят над 300 човека, а продукцията се продава в почти цял свят (Европа, САЩ, Япония).

И нека преминем към още предложение за добрите магазини за дрехи:

Магазин за дрехи DENYLмагазини за дрехи Denyl

В техните магазини за дрехи се предлага цялостна лайфстайл концепция за новата генерация българи. Самата марка работи в насока да разработва разнообразие от дамски и мъжки колекции както за всекидневния начин на живот, така и за спорт, а също така и прави тоалети, обувки и аксесоари за специални поводи. Облеклата с марката DENYL са създадени от луксозни материали при това изключително и само с нови технологии. Продуктите носят излъчване на интелигентност и са предпочитани от активни и информирани в областта на модата мъже и жени. За дизайнерските линии Limited Edition D100 и Sport Couture се разработват и специални нишови предложения за ексклузивни потребители.

Очаквайте още информация за качествените магазини за дрехи.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s